Racefiets reparatie Amsterdam

Racefiets reparatie in Amsterdam laat je natuurlijk over aan de specialisten van De Waanzinnige Fietser. Wij beschikken over een eigen werkplaats. Ons team bestaat uit ervaren monteurs die jouw racefiets professioneel, snel én met pure vakmanschap repareren. Ook voor een onderhoudsbeurt voor jouw racefiets ben je binnen onze werkplaats in Amsterdam van harte welkom. Natuurlijk voorzien we je vooraf van een duidelijke prijsopgave. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.


Wat houdt een onderhoudsbeurt voor jouw racefiets in?


Je wilt jouw racefiets in goede conditie houden. Dat kan met groot onderhoud voor jouw racefiets, maar ook voor racefiets reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Door jouw racefiets regelmatig te laten onderhouden door een specialist, staat niets jouw sportieve prestaties in de weg. Daarnaast kunnen defecten of dure reparaties worden voorkomen. Naast racefiets reparatie bieden we ook een soft, medium of hard upgrade voor jouw fiets.

Zoals bijvoorbeeld het vervangen van de ketting, het uitvoeren van een versnellingscheck of het vervangen van de remblokken. Als dé racefiets specialist voor Amsterdam en omgeving, dragen we natuurlijk ook zorg voor een goede afstelling of het frezen van de bracket of het balhoofd. Frame of de wielen laten waxen in Amsterdam of jouw racefiets van een diepe reiniging laten voorzien? Ook dan staan onze gekwalificeerde specialisten voor je klaar.


Waarom is racefiets onderhoud in Amsterdam zo belangrijk?


Een racefiets onderhoudsbeurt is van groot belang als je nog langer plezier wilt kunnen beleven aan jouw fiets. Daarnaast weet je zeker dat zowel de remmen als de versnelling van jouw racefiets optimaal blijven werken. Dat is belangrijk voor jouw veiligheid, maar ook voor het kunnen blijven verbeteren van jouw sportieve prestaties. Of dat nu gaat om een grote beurt of een servicebeurt voor jouw racefiets.


De kosten van een onderhoudsbeurt voor een racefiets


Bij De Waanzinnige Fietser laat je al een soft upgrade of kleine beurt voor jouw racefiets uitvoeren voor €81. Uiteraard mag je van ons als echte racefiets specialist een uitstekende service en een hoge kwaliteit verwachten.


Je fiets wordt volledig gereinigd met de bestaande onderdelen. Voorwaarde is wel dat wij nog kunnen garanderen dat de fiets veilig bij je terugkomt.

Als de monteur vindt dat de fiets niet veilig afgeleverd kan worden, dan is er geen andere keus dan meteen te upgraden naar medium.

Dit is dus vooral een schoonmaakbeurt om nog wat meer kilometers uit je fiets te halen.


Ook aanbevolen voor fietsen gekocht op Internet en bij ons aangeleverd in de doos of onbereden maar geassembleerd naar ons toe gebracht.


Ook aanbevolen voor de reizende fiets. Dat wil zeggen: de fiets in elkaar zetten vanuit een reiskoffer of doos.


 Versnellingscheck
 Schoonmaken
 Ketting vervangen
 Wielen nalopen
 Binnenkabels nalopen
 Afstellen


Bij de medium upgrade vervangen we alles wat vervangen moet worden. Wij vervangen ALTIJD de ketting en de remblokken. Alles wat nog goed is, wordt schoongemaakt en waar mogelijk gesmeerd. Deze beurt scheelt je wat geld en het scheelt de wereld wat recycling.


 schoonmaken
 ketting vervangen
 remblokken vervangen
 banden vervangen
 wielen nalopen
 binnenkabels nalopen
 bottom bracket
 stuurlint
 lagers
 boutjes moertjes
 afstellenAls je al drie jaar op je fiets rond scheurt, of als je elk jaar 12,000 kilometer rijdt in weer en wind, dan is je fiets er af en toe even klaar mee.

Je lagers schuren, je ketting wordt nog net door het puntje van de tandjes op je blad gehouden en je moet de hele tijd tegensturen om rechtdoor te kunnen rijden.

Wij zien vaak al snel aan een fiets of er nog onderdelen versleten zijn dan die ene klacht waarvoor je naar ons toe kwam.

Bij de harde upgrade halen we je hele fiets uit elkaar, wassen de boel en vervangen echt alles. Tot de lagers aan toe. Je fiets wordt weer als nieuw.


Ook aanbevolen voor tweedehands gekochte fietsen.


 schoonmaken
 ketting vervangen
 remblokken vervangen
 banden vervangen
 wielen nalopen
 binnenkabels nalopen
 binnenkabels nalopen
 bottom bracket

 stuurlint
 lagers
 boutjes moertjes
 afstellen
 bracket frezen
 balhoofd frezen
 waxen frame en wielen


Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.